Fermentirajmo!

Knjiga Fermentirajmo! je zasnovana kot priročnik za začetnike, kot takšna pa vam bo pomagala na začetku vaše poti v svet naravno kisanih živil.
V knjigi so razložene osnove naravnega kisanja, poleg tega pa so podani tudi nasveti o številnih zdravilnih učinkih, ki jih s seboj prinaša ta starodavni način obdelave živil, in s tem o dobrobiti za naše telo ob vključitvi fermentirane hrane v naše vsakodnevne prehranjevalne navade.
Fermentirani pripravki vsebujejo veliko količino koristnih bakterij, ki se pri prehranjevanju ponovno naselijo v našem črevesju, s čimer se poveča biotska raznovrstnost črevesnega mikrobioma.
Fermentirana hrana bo pripomogla k lažji prebavljivosti surovih sestavin, zaradi česar bo naš prebavni sistem lažje absorbiral vitamine in minerale.
- Jezik: slovenski
- Leto izida: 2018
- Število strani: 159
- ISBN/EAN: 9789619407998
- Mere izdelka vxš: 23,5 x 19
- Vezava: Trda
- Datum Izida: 26.02.2018
- Založba: Pipinova Knjiga D.O.O.
- Avtor: Rachel Mulligan
- Prevajalec: Mina Mušinović