Fermentirajmo!

Fermentirajmo!

Rachel Mulligan. Naravno kisanje živil brez toplotne obdelave
Šifra:
6337
Cena z DDV:
21,00 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Knjiga Fermentirajmo! je zasnovana kot priročnik za začetnike, kot takšna pa vam bo pomagala na začetku vaše poti v svet naravno kisanih živil. 

 

V knjigi so razložene osnove naravnega kisanja, poleg tega pa so podani tudi nasveti o številnih zdravilnih učinkih, ki jih s seboj prinaša ta starodavni način obdelave živil, in s tem o dobrobiti za naše telo ob vključitvi fermentirane hrane v naše vsakodnevne prehranjevalne navade.

Fermentirani pripravki vsebujejo veliko količino koristnih bakterij, ki se pri prehranjevanju ponovno naselijo v našem črevesju, s čimer se poveča biotska raznovrstnost črevesnega mikrobioma.

 

Fermentirana hrana bo pripomogla k lažji prebavljivosti surovih sestavin, zaradi česar bo naš prebavni sistem lažje absorbiral vitamine in minerale.

 

  • Jezik: slovenski
  • Leto izida: 2018
  • Število strani: 159
  • ISBN/EAN: 9789619407998
  • Mere izdelka vxš: 23,5 x 19
  • Vezava: Trda
  • Datum Izida: 26.02.2018
  • Založba: Pipinova Knjiga D.O.O.
  • Avtor: Rachel Mulligan
  • Prevajalec: Mina Mušinović

Sorodni izdelki

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?