Mehka vezava

 

Število strani: 175

 

OPIS KNJIGE

 

Zdravo kuhinjo lahko popestrimo z domiselno uporabo zelišč in začimb. Jedi dobijo povsem novo  vrednost in bogat, zanimiv okus. Večinoma so lahko prebavljive, hitro pripravljene, poceni in celo zdravilne. Zelišča, ki jih imamo na izbiro, so več kot odlična sestavina in dopolnilo jedem. Zanimive so ideje za juhe, omake, mesne jedi, priloge, sladice. (npr.: žajbljeva juha, metin grah, sivkin sladoled, pečena buča z zelišči, oslič z zeliščno smetano, kutini bonboni, rezanci s slivami in zelišči, piščanec z vonjem po majaronu, buhtlji z meliso, čemaževe palačinke, zeliščno maslo, pomladna obara, ….)

Za vsak letni čas je v knjigi okrog trideset receptov prilagojenih trenutni ponudbi na zeliščni tržnici, lastnem zeliščnem vrtu in travniku. Poskrbimo pa še, da bomo imeli za čas, ko svežih zelišč ni prav veliko na izbiro, v shrambi primerno zalogo – posušena, zamrznjena, shranjena v olju, soli … in si bomo lahko popestrili jedilnik tudi v hladnih dneh.

Pogumno novim kuharskim izzivom naproti.

Sorodni izdelki

    Knjiga Adijo prehladi
    Sanja Lončar
    Cena z DDV:
    14,00 €
    Knjiga Energijska medicina
    Donna Eden
    Cena z DDV:
    31,70 €
    Knjiga Hrana za mir
    Will Tuttle
    Cena z DDV:
    23,99 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih