Mehka vezava
OPIS KNJIGE
Mnenja sem, da na naše police spada tudi slovenski priročnik/kuharica, namenjena nosečnicam in doječim mamicam in ne samo prevedene ter zastarele literature. Potrudila sem se tako, da je knjiga teoretična in praktična in tako v teh dveh obdobjih ne potrebujete nobene druge, saj v tej najdete vse kar v zvezi s prehrano in recepti potrebujete.
Upam, da kateri nosečki ali sveži mamici pride prav.
Ana Žontar Kristanc
»Pred vami je prav posebna knjiga, ki prepleta kuharsko strast avtorice z množico pomembnih strokovnih napotkov glede prehrane v času nosečnosti in dojenja. Vsebina je torej v osnovi namenjena mladi družini, ki se znajde v enem najlepših, a tudi najzahtevnejših obdobij, ko je treba mlademu vitju zagotoviti čim optimalnejši začetek življenja. Kljub množici informacij, ki so danes dostopne na vsakem koraku, se ljudje dandanašnji dan neredko znajdemo v škripcih, kaj je res oziroma komu verjeti. S pomočjo te knjige se boste lahko izognili marsikateri tovrstni zadregi,saj so bili napotki v njej izoblikovani na podlagi zadnjih dognanj pediatrične, ginekološke in toksikološke stroke. Želim vam uspešno lovljenje ravnotežja med znanstvenimi smernicami in radostnimi užitki od pripravi hrane po Aninih receptih!«
- Luka Kristanc, dr. med.,dipl. biol., doktorand toksikologije
O AVTORJU
Ana Žontar Kristanc je avtorica priljubljenega kuharskega bloga Anina kuhinja z videorecepti, objavami o materinstvu in nosečnosti ter avtorica več kuharic in priročnikov z recepti. Z možem Kristijanom sta starša sinovoma Timonu in Liamu.