Eterično olje PATCHOULI 10ml Eteris

Eterično olje PATCHOULI 10ml Eteris

Pogostemon cablin
Šifra:
172
Cena z DDV:
8,80 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Pačuli je grmičasta rastlina, ki izvira iz tropskih predelov Afrike in Azije. V času, ko je bila Indija angleška kolonija, so pačuli uporabljali za zaščito tekstilnih izdelkov pred molji in drobnim mrčesom. Vonj pačulija (ki nekoliko spominja na vonj starih garderobnih omar) je ponovno preplavil svet v času hipi generacije, ko je bilo moderno tako zanimanje za budizem kot potovanja v Indijo in nošenje tamkajšnjih oblek. Olje danes množično uporabljajo izdelovalci parfumov, kozmetike in mil. V aromaterapiji je olje pačulija cenjeno zaradi številnih lastnosti: pomaga blažiti vnetja, tonizira, rahlo poživlja, blaži občutke tesnobe in brezvoljnosti, krepi telesno odpornost in deluje kot afrodiziak. V kozmetiki je dragoceno sredstvo za nego kože, saj jo razkužuje, obnavlja, vlaži in pomirja.

V mešanicah se dobro ujema: BergamotkaŽajbeljGeranijaVanilijaMirtaPalmarosa …

RECEPTI:

Neposredno vdihavanje (proti utrujenosti): Patchouli**** Poprova meta* Limonska trava****

Kad (pomiritev srbeče kože): Patchouli ***Sivka*** Geranija**

Olje za lokalno vtiranje (nega kože): Patchouli**Mirta** Bergamotka**

Glinena podlaga (za kuhinjo): Patchouli** Vanilija****

Sorodni izdelki

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih