Prah želatinizirane rdeče mace 30 vrečk Bioandina

Prah želatinizirane rdeče mace 30 vrečk Bioandina

MACA - Veter v jadra ženski seksualnosti in plodnosti.
Šifra:
7940
Cena z DDV:
18,11 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

1 vrečko (5g) zaužijte s hrano ali pijačo

Prah želatinizirane rdeče mace je premium prehransko dopolnilo z 100% vsebnostjo prahu želatinizirane korenine rdeče mace iz ekološke pridelave.

 

Prah želatinizirane rdeče mace

  • ob  menopavzalnih motnjah

  • ob močno izraženem PMS

  • ob težavah z zanositvijo

  • ob slabem razpoloženju in utrujenosti pri ženskah

  • za boljši izgled kože in manj nečistoč 

  • za močno in gosto kostnino

 

Maca Bioandina

Premium eko produkt

 

Maca, proizvajalca Bioandina, ima aktivirane sekundarne metabolite macamide in macaene, značilne in endinstvene zgolj za to rastlino. Macamidi in macaeni so nosilci ključnih lastnosti  delovanja te izjemne rastline na človeški organizem. Znanstvene raziskave so pokazale, da  se aktivacija glavnih bioaktivnih macamidov zgodi le med biokemično reakcijo. Zanjo je treba najprej koren mace posušiti, nato pa ga pod kontroliranimi pogoji kuhati pod povišanim tlakom. Pravzaprav gre za simulacijo tisočletne tradicionalne metode kuhanja korena mace.  

 

Maca

Maca je odporna, adaptogena rastlina, ki raste na 3.950 metrih nadmorske višine v perujskih Andih. Junin velja za domovino perujskega makaka. Zaradi suhega podnebja in nadmorske višine je maca posebna superhrana. Barva hipokotila mace povzroča tudi razlike njeni v biološki sestavi.

 

Aktivirana maca

V procesu želatinizacije mace se aktivirajo sekundarni metaboliti (macamidi in macaeni), ki so edinstveni za rastlino maca in odgovorni za večino njenih adaptogenih aktivnosti.

 

Želatinizacija mace

Želatinizacija mace nikakor ni povezana z želatino oz. z živalskim tkivom. Želatinizacija je termični postopek kuhanja mace, s katerim se škrob spremeni v škrobno pasto. Starodavna ljudstva, kot so Inki, so maco vedno prekuhavali in je niso jedli surove, kar je izboljšalo njeno biološko uporabnost. Ta sodoben postopek posnema tradicionalno pripravo kuhanja mace - želatinizacijo. Glede na to, da ne vsebuje sestavin živalskega izvora, je maca primerna tako za vegetarijance kot vegane.

 

 

Želatinizacija omogoča

  • boljšo prehransko vrednost mace

  • boljšo prebavljivost mace

  • uživanje mikrobiološko zdrave mace

  • povečanje koncentracije naravnih posebnih snovi - makamidov, v primerjavi s presno maco

  • simulira tradicionalno metodo s katero so Inki pripravljali maco

 

Sestavine:

Priporočeni dnevni odmerek (5g)

 

Želatinizirana korenina rdeče mace

100%

 

Uporaba:

 

Priporočilo

Želatinizirana maca ima svojstven, karameliziran okus, a še vedno mnogo boljši kot presna maca v prahu. Priporočamo, da jo vmešate v pomarančni sok, limonado ali smuti.

 

Opozorilo

Ljudje, ki jemljejo zdravila, se morajo pred jemanjem posvetovati z zdravnikom.

Sorodni izdelki

    Gorska smola MUMIO - gorski balzam  (Shilajit)
    Mumio ali Shilajit je cenjen kot enkratno naravno sredstvo, ki s celovitim delovanjem postopno odstranjuje iz organizma globinske motnje. Vsebuje 32 mineralov, vitamine A, B1, B6, B12, C, D, E i P, proteine, aminokisline, maščobne kisline idr.
    Cena z DDV:
    17,00 €
    Koralni kalcij Vivan 100g
    Popolnoma naraven kalcij v obliki prahu.
    Cena z DDV:
    28,90 €
    Ustno pršilo Vitamin D3 4000 i.e. 15ml Better You
    Vsebuje kar 4.000 i.e. (100 µg) vitamina D v enem razpršku.
    Cena z DDV:
    14,50 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih