Začimbo za pico in testenine uporabljamo za obogatitev klasične italijanske kulinarike: pici, testeninam in lazanji daje začimba okus, ki ga vsi pogosto iščete tudi zunaj Italije.
Naravno kokosovo olje iz Filipinov ima aromatičen okus in je primerno za peko in pečenje.
Primerno je tudi za nego kože, saj jo naredi nežno in voljno.
Vegi majo lahko uporabimo kot pomako za pečen krompir (tudi pomfrí) in presno zelenjavo, osnovo za francoske majonezne omake (z žafranom, s paradižnikom, z zelenimi dišavnicami), z njo naredimo različne solatne polivke in obogatimo vegi burgerje
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.