Ta paradižnikova omaka je le rahlo začinjena, vsebuje pa velik delež zelenjave: paprika, korenje, zelena, por in čebula dajejo omaki odlično aromo. Ta je tako okusna, da jo lahko poleti postrežete tudi ledeno hladno – poskusite!
Ekološka paradižnikova omaka Napoli je veganska, brez glutena in jo lahko uporabite neposredno kot že pripravljeno omako ali kot osnovo za okusno drugo različico omake. Preprosto jo prelijte v lonec in na kratko pogrejte, nato pa jo lahko postrežete s prilogo po želji.
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.