Podroben opis:
SUKRIN+ – DVAKRAT SLADKEJŠA, ZDRAVA IN NARAVNA ALTERNATIVA SLADKORJU
Želite v svoji prehrani znižati vnos sladkorja in se izogniti umetnim sladilom? Sladilo Sukrin+ je odlična alternativa, ko želite jed osladiti z manjšo količino sladila.
- odlično se obnese pri kuhi in peki
- je naravnega izvora
- po videzu in okusu zelo spominja na sladkor
- je brez energijske vrednosti
- moč slajenja - sladkor : Sukrin+ = 2 : 1
Sladilo brez ogljikovih hidratov in energijske vrednosti
Sukrin+ je naravno sladilo brez energijske vrednosti, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze, z dodanim naravnim sladilom stevia. Ne vsebuje ogljikovih hidratov, ki bi se v telesu izkoristili, zato je odlično sladilo za vse, ki se izogibajo sladkorju oziroma uživajo nizkohidratno (t. i. low carb) prehrano.
100% varno in naravno
Številni posamezniki, ki se izogibajo sladkorju, ne želijo uživati umetnih sladil. Sukrin+ je naravno sladilo, izdelano iz sladkornega alkohola (poliola) eritritola, z dodanim naravnim sladilom stevia. Eritritol se v naravi nahaja v hruškah, melonah in gobah.
Primerjava energijske vrednosti Sukrina+ in ostalih sladil/sladkorjev:
Doziranje:
Sladilo Sukrin+ je dvakrat bolj sladko kot sladkor, zato ga uporabite samo polovično količino oziroma po okusu.
UPORABA:
Sukrin+ lahko uporabite kot zamenjavo navadnega kristalnega sladkorja, na primer za sadje, žitarice, kaše, kavo, čaj in smutije. Obstojen je na visoke temperature in je zato primeren za kuhanje in peko. Upoštevajte, da ne sme preseči 20 % vseh sestavin. Pri peki s kvasom morate testu dodati 1 žličko sladkorja ali medu, s čimer spodbudite vzhajanje.
Opozorilo: prekomerno uživanje lahko povzroča laksativne učinke.