Opis:
Kokosovo kremo za stepanje lahko uporabite kot klasično stepeno smetano za pecivo, sladice ali sadje. Primerna tudi za izboljšanje omak ali kot kremna osnova za solatne prelive.
Sestavine:
- kokosovo mleko (75 %) (kokos, voda)
- kokosova maščoba (12 %)
- invertni sladkorni sirup
- grahove beljakovine
- emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin (rastlinski)
- sredstvi za zgostitev: celuloza, natrijev alginat
- sredstvi za uravnavanje kislosti: kalijev fosfat, mononatrijev citrat
- jedilna sol
- rastlinska aroma
Povprečna hranilna vrednost na 100 ml:
energijska vrednost |
750 kJ (181 kcal) |
maščobe |
14,0 g |
od tega nasičene maščobe |
14,0 g |
ogljikovi hidrati |
13,0 g |
od tega sladkorji |
11,0 g |
beljakovine |
0,4 g |
sol |
0,20 g |
Neto količina: 300 ml
Namig: Za čvrsto kremo naj bo kokosova krema vsaj 1 dan v hladilniku. Če ji boste po rahlem stepanju dodali utrjevalec za smetano, bo ostala v hladilniku čvrsta še nekaj dni.
Pred uporabo dobro pretresti.
Po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v nekaj dneh.
Proizvajalec: Tofu Town.com GmbH, Tofustrasse 1, 54578 Wiesbaum, Nemčija