Opis:
Riževo kremo za stepanje lahko uporabite kot klasično stepeno smetano za pecivo, sladice ali sadje. Primerna tudi za izboljšanje omak ali kot kremna osnova za solatne prelive.
Sestava:
- rižev napitek (75%) (voda, rižev sirup, rižev škrob, riževa moka)
- kokosova maščoba (12 %)
- invertni sladkorni sirup, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin (rastlinski)
- sredstvi za zgostitev: celuloza, natrijev alginat
- sredstvi za uravnavanje kislosti: kalijev fosfat, mononatrijev citrat
- sol
- aroma (rastlinska)
Povprečna hranilna vrednost na 100 ml:
energijska vrednost |
677 kJ (163 kcal) |
maščobe |
12,0 g |
od tega nasičene maščobe |
12,0 g |
ogljikovi hidrati |
14,0 g |
od tega sladkorji |
8,0 g |
beljakovine |
0,3 g |
sol |
0,08 g |
Neto količina: 300 ml
Namig: Za čvrsto kremo naj bo riževa krema vsaj 1 dan v hladilniku. Če ji boste po rahlem stepanju dodali utrjevalec za smetano, bo ostala v hladilniku čvrsta še nekaj dni.
Pred uporabo dobro pretresti.
Po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v nekaj dneh.
Proizvajalec: Tofu Town.com GmbH, Tofustrasse 1, 54578 Wiesbaum, Nemčija