Kosmiči - psilium 250g Govinda

Kosmiči - psilium 250g Govinda

Veliko vlaknin.
Pinterest
Šifra:
1991
Cena z DDV:
8,99 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Luske trpotca so izključno naraven izdelek in za njih je značilen posebej visok delež vlaknin.

  • da bi nadomestili prehrano z malo vlakninami
  • primerno tudi za diabetike.
  • trpotec iz Indije nabrekne do 20-krat več od svoje prvotne prostornine.
  • okusna, če jih po 10 minutah nabrekanja vmešamo v sokove, sirotko, mandljevo ali riževo mleko. Luske psylliuma so dobre tudi za zgostitev pudinga, enolončnic in juhe.

Priporočen dnevni odmerek:
Zaužijte 1 do 2 čajni žlički, pomešanih z veliko tekočine (vsaj 0,25 l) dvakrat na dan. Za obogatitev z vlakninami, npr. v kosmičih, smoothiejih ali kruhu.

Sorodni izdelki

    Oblite borovnice v beli čokoladi 125g Lucifer
    Oblite borovnice v beli čokoladi so koščki naravnega sadnega (borovničevega) želeja, obliti z belo belgijsko čokolado z dodatkom liofiliziranih borovnic, 125 g.
    Cena z DDV:
    5,80 €
    Arašidovo maslo 250g Natures finest
    100% Naravno arašidovo maslo
    Cena z DDV:
    4,38 €
    Začimba črna gorčica 80g Sonnentor
    Črna gorčica (ogrščica) je ostrejša od bele. Priljubljena je v indijski kulinariki, v Evropi pa je bolj priljubljena rumena gorčica. Črna gorčična semena so nepogrešljiva sestavina v skoraj vseh receptih z lečo.
    Cena z DDV:
    3,20 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih