Začimbo za pico in testenine uporabljamo za obogatitev klasične italijanske kulinarike: pici, testeninam in lazanji daje začimba okus, ki ga vsi pogosto iščete tudi zunaj Italije.
Svežina poletne zelenjave vas čaka v italijanskem iBiju. Poletne bučke, paprike, jajčevci in paradižniki so združeni v osvežujočo poletno omako. Namig: Stresite italijanski iBi na špagete in uživali boste v okusih Italije. Namazan na kruh bo odličen zajtrk ali malica. Za še več vitaminov po vrhu potresite sveže nasekljano baziliko ali drobnjak. Za oboževalce bazilike pa naslednji nasvet: Vsebini lončka italijanskega iBija dodajte žlico bazilikinega pesta, dobro premešajte in vaša najljubša omaka je pripravljena.
Ta sredozemski namaz v majhni 50-gramski porciji vsebuje vse: poleg paprike in paradižnika vsebuje še jajčevce in bučke. Kremni namaz, ki je fino začinjen s česnom in značilnimi mediteranskimi zelišči baziliko, origanom in rožmarinom, ni le odličnega okusa na kruhu, ampak je odličen tudi kot dip za zelenjavne palčke ali grisine.
Mimogrede, osnova za namaz so fino pasirana sončnična semena. Recept je veganski, brez glutena in kvasa ter vsebuje sestavine iz kontrolirane ekološke pridelave.
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.