Prah želatinizirane črne mace 30 vrečk Bioandina

Prah želatinizirane črne mace 30 vrečk Bioandina

MACA - Več je več: starodavni tradicionalni tonik za moški libido.
Pinterest
Šifra:
7941
Cena z DDV:
22,97 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

1 vrečko (5g) zaužijte s hrano ali pijačo.

 

Prah želatinizirane črne mace je premium prehransko dopolnilo z 100% vsebnostjo prahu želatinizirane korenine črne mace iz ekološke pridelave

 

Prah želatinizirane črne mace

  • tradicionalni afrodizijak- za plodnost moških,

  • za koncentracijo ,

  • za adaptacijo na stres,

  • za boljše razpoloženje,

  • šport: za moč in vzdržljivost.

 

 

Maca Bioandina

Premium eko produkt

Maca, proizvajalca Bioandina, ima aktivirane sekundarne metabolite macamide in macaene, značilne in endinstvene zgolj za to rastlino. Macamidi in macaeni so nosilci ključnih lastnosti delovanja te izjemne rastline na človeški organizem. Znanstvene raziskave so pokazale, da  se aktivacija glavnih bioaktivnih macamidov zgodi le med biokemično reakcijo. Zanjo je treba najprej koren mace posušiti, nato pa ga pod kontroliranimi pogoji kuhati pod povišanim tlakom. Pravzaprav gre za simulacijo tisočletne tradicionalne metode kuhanja korena mace.  

 

Maca

Maca je odporna, adaptogena rastlina, ki raste na 3.950 metrih nadmorske višine v perujskih Andih. Junin velja za domovino perujskega makaka. Zaradi suhega podnebja in nadmorske višine je maca posebna superhrana. Barva hipokotila mace povzroča tudi razlike njeni v biološki sestavi.

 

Aktivirana maca

V procesu želatinizacije mace se aktivirajo sekundarni metaboliti (macamidi in macaeni), ki so edinstveni za rastlino maca in odgovorni za večino njenih adaptogenih aktivnosti.

 

Želatinizacija mace

Želatinizacija mace nikakor ni povezana z želatino oz. z živalskim tkivom. Želatinizacija je termični postopek kuhanja mace, s katerim se škrob spremeni v škrobno pasto. Starodavna ljudstva, kot so Inki, so maco vedno prekuhavali in je niso jedli surove, kar je izboljšalo njeno biološko uporabnost. Ta sodoben postopek posnema tradicionalno pripravo kuhanja mace - želatinizacijo. Glede na to, da ne vsebuje sestavin živalskega izvora, je maca primerna tako za vegetarijance kot vegane.

 

Želatinizacija omogoča

  • boljšo prehransko vrednost mace

  • boljšo prebavljivost mace

  • uživanje mikrobiološko zdrave mace

  • povečanje koncentracije naravnih posebnih snovi - makamidov, v primerjavi s presno maco

  • simulira tradicionalno metodo s katero so Inki pripravljali maco.

 

Sestavine:

 

Priporočeni dnevni odmerek (5g)
Želatinizirana korenina črne mace100%

 

 

Uporaba:

 

Priporočilo

Želatinizirana maca ima svojstven, karameliziran okus, a še vedno mnogo boljši kot presna maca v prahu. Priporočamo, da jo vmešate v pomarančni sok, limonado ali smuti.

 

Opozorilo

Ljudje, ki jemljejo zdravila, se morajo pred jemanjem posvetovati z zdravnikom.

Sorodni izdelki

    Matična tinktura konopljika 50ml Erbenobili
    Popolna kombinacija sodobne znanosti in najstarejše zeliščne tradicije. Izkušnje in globoka strokovna zavest strokovnjakov ustvarjajo proizvode Erbenobili s spoštovanjem do narave in človeka.
    Cena z DDV:
    12,50 €
    Vitamin B12 v spreju 25 ml Better you
    Ustno pršilo z najučinkovitejšo obliko vitamina B12 – metilkobalaminom.
    Cena z DDV:
    15,95 €
    Oligolito TRICOS 20 ampul Pegaso
    Živilski pripravek iz elementov in mineralov v mikro koncentracijah. Količina 40 ml (20 ampul po 2 ml)
    Cena z DDV:
    22,90 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih