Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

PREHRANSKA DOPOLNILA

Probio 4 MLD, 60 k, Solime
Priporočljivo ob neravnovesju v prebavilih, driskah, aknah in vnetjih.
Cena z DDV:
28,45 €
Probiotik Bactoflor za otroke 60g
zbor aktivnih bakterijskih kultur, ki se nahajajo v BactoFlor prašku, je prilagojen črevesni flori otrok in dojenčkov v skladu z različnimi fazami razvoja organizma, od katerih je tudi odvisna naselitev bakterij v črevesju. Je v obliki prahu, zato ga lahko individualno.
Cena z DDV:
38,95 €
Immun-Intercell za otroke, 90 k
Aktivni kompleks Immun-Intercell za otroke od 4. leta dalje vsebuje 5 različnih aktivnih bakterijskih kultur, beta-glukane, vitamin C s podaljšanim delovanjem, vitamin D, cink in selen – v samo eni mikrokapsuli. Namenjen je podpori imunskemu sistemu in ob povečanih potrebah organizma kot so stres, akutne okužbe (prehlad, gripa) ali jemanje antibiotikov.
Cena z DDV:
37,20 €
Prijazna mikroflora 50 kapsul Terranova
Dobre bakterije za otroke. Za prebavo. Za črevesni mikrobiom. Okužbe dihal. Atopijski dermatitis. Driska zaradi okužbe z rotavirusom. 3 viabilni dobro raziskani probiotični sevi. Sevi, neobčutljivi za želodčno kislino. Vsebuje FOS in sinergijska polnovredna živila.
Cena z DDV:
15,16 €
Probiotik Fit for school 30 žvečljivih tablet Proven
Acidophilus in Bifidus za otroke. 12,5 milijard Lab4b prijaznih bakterij na odmerek, z vitaminom C. Prehransko dopolnilo v žvečljivih tabletah s ksilitolom in z naravno aromo jagod. Za 30 dni, od 4. leta starosti
Cena z DDV:
14,38 €
Otroški probiotik Acidophilus & Bifidus z vitamini Proven
30 žvečljivih tablet. Acidophilus & Bifidus z A-Z multivitamini za otroke od 4. do 16. leta starosti.
Cena z DDV:
8,64 €
Otroški probiotik Lactobacilus & Bifidus z vitamini 60g Proven
Lactobacillus & Bifidus z A-Z multivitamini za malčke od 1. do 4. leta starosti.
Cena z DDV:
7,71 €
Probiotik Fit for school 28 vrečk Proven
Acidophilus in Bifidus za otroke. od 1. do 16. leta starosti. 12,5 milijard Lab4b prijaznih bakterij na odmerek, z vitaminoma C in D3.
Cena z DDV:
13,59 €
EFI Acidophilus 60 k
Prehransko dopolnilo z živimi mlečnokislinskimi bakterijami L. lactis, L. casei, L. acidophilus, B. bifidum. 3 milijarde živih mlečnokislinskih bakterij v vsaki kapsuli.
Cena z DDV:
29,90 €
EFI boulardii 60k
Prehransko dopolnilo vsebuje Saccharomyces boulardii in vitamin B6.
Cena z DDV:
29,90 €
Probicobacter tablete Soria Natural
Probicobacter tablete s PylopassTM, ki se veže s Helicobacter pylori in prispeva k njenemu izločanju iz telesa.
Cena z DDV:
28,49 €
Probiotik za odrasle 30 kapsul Proven
Acidophilus & Bifidus za odrasle (po 16. letu) 25 milijard Lab4b prijaznih bakterij na 2 kapsuli
Cena z DDV:
13,46 €
Probiotik za ženske z brusnico 30 kapsul Proven
Probiotik Lactobacillus & Bifidus za ženske, z brusnico.
Cena z DDV:
16,89 €
Acidophilus & Bifidus s prebavnimi encimi Proven
Probiotik Acidophilus & Bifidus s prebavnimi encimi. za odrasle, s kalcijem
Cena z DDV:
16,89 €
Candinorm 30 kapsul Pegaso
Prehransko dopolnilo vsebuje liofiliziranie bakterijske in nebakterijske kulture, ki so koristne za spodbujanje pravilnega ravnovesja mikrobiote črevesja. Selen ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Cena z DDV:
24,50 €
Probiotik Enterodophilus 40 kapsul Pegaso
KRAJŠI ROK UPORABE Prehransko dopolnilo vsebuje v vsaki kapsuli 10 milijard liofiliziranih živih bakterij primerno za ponovno uravnoteženje aktivnosti črevesja.
Cena z DDV:
22,00 €
Probiotik EnteroDophilus 90 kapsul Pegaso
KRAJŠI ROK UPORABE Prehransko dopolnilo vsebuje v vsaki kapsuli 10 milijard liofiliziranih živih bakterij primerno za ponovno uravnoteženje aktivnosti črevesja
Cena z DDV:
39,90 €
Axiboulardi junior 14 vrečk Pegaso
Prehransko dopolnilo vsebuje 5 milijard živih celic Saccharomyces boulardii, koristno za spodbujanje ravnovesja bakterijske flore in vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Cena z DDV:
17,50 €
Probiotik Bactoflor 90 kapsul
BactoFlor za odrasle je prehransko dopolnilo z aktivnimi bakterijskimi kulturami. Vsebuje 4 pomembne, med seboj dopolnjujoče se bakterijske kulture, ki se lahko uspešno naselijo v tankem in debelem črevesju. Koncentracija kolonijskih enot je zelo visoka, saj znaša 6 milijard enot na kapsulo.
Cena z DDV:
38,95 €
Vita Biosa (EKO certificiran napitek) 500ml Dr. Iztok Ostan
Je biološko proizveden zeliščni napitek z mešanico 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij in mešanico 19 izbranih zelišč.
Cena z DDV:
19,99 €
Travel biotic 30 kapsul Viridian
Travel Biotic zagotavlja unikatno vrsto Saccharomyces Boulardii, ki ima dolgo in zelo dobro uveljavljeno znanstveno uporabo kot prehransko dopolnilo. Nahaja se v priročni in profesionalno močni dozaži, saj za uporabo zadostuje že 1 kapsula dnevno. Ni potrebno hraniti v hladilniku, saj je izdelek odporen na vročino. Travel Biotic je odličen spremljevalec tako na službenih kot tudi počitniških potovanjih.
Cena z DDV:
25,95 €
Simbiotična mešanica probiotikov 90 kapsul Viridian
Simbiotična dnevna mešanica probiotikov je strokovna formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije (splošno znane kot probiotike), z dodanimi prebiotiki. Edinstven prebiotik FS2-60 ponuja polni spekter prebiotičnih oligosaharidov in rastlinski izvor inulina. FS2-60 se ne abosrbira, ampak pomaga ustvarjati prijazno floro in naseljevanje kolonizacij dobrih bakterij Lactobacilli in Bifidobakterij, med tem ko zmanjša oporo za slabe bakterije.
Cena z DDV:
28,95 €
Otroški probiotik s C vitaminom v prahu 50g Viridian
Otroški probiotiki v prahu so strokovno oblikovana formula, ki vsebuje dobre črvesne bakterije, znane kot probiotiki. Simbiotična otroška mešanica v prahu je mešanica 4 sevov dobrih dobrih črevesnih bakterij, Lactobacilli in Bifidobacteria, ki so bili izbrani s pomočjo edinstvenega procesa, katerega namen je identificirati najbolj klinično raziskane probiotične seve bakterij.
Cena z DDV:
19,95 €
Probiotik 40+ 60 kapsul Viridian
Simbiotična dnevna mešanica probiotikov je strokovna formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije (splošno znane kot probiotike), z dodanimi prebiotiki. Simbiotična mešanica 40+ nudi dnevni vnos več sevov probiotikov za ljudi, starejše od 40 let.
Cena z DDV:
28,95 €
Probiotiki Saccaharomytes Boulardi 30 kapsul Viridian
Simbiotična mešanica Saccharomyces Boulardii je strokovna formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije (splošno znane kot probiotike), z dodanimi prebiotiki ter Saccharomyces Boulardii. Nepatogeno kvasovko Saccharomyces Boulardii je prvi odkril francoski mikrobiolog Henri Boulard leta 1920 v koži sadeža liči. Je odlično dopolnilo, ki ga lahko jemljete tudi vzporedno z antibiotiki ali med potovanjem po tujini. Ta izjemna kvasovka je ena od velikih zgodb o uspehu v probiotični terapiji.
Cena z DDV:
23,95 €
Probiotiki ProCare 30 kapsul Viridian
Simbiotična mešanica ProCare je mešanica štirih sevov probiotičnih bakterij Lactobacillov in Bifidobakterij, ki so po svetu uporabljeni že več kot 15 let. Vsak sev je bil izbran preko edinstvenega procesa, namenjenega identifikaciji najmočnejših in najbolj klinično učinkovitih probiotičnih sevov in je eden najbolj preučevanih več-sevnih probiotikov na svetu. Simbiotična mešanica ProCare zagotavlja 12.5 miljard živih, dobrih bakterij na kapsulo.
Cena z DDV:
28,95 €
Bromelain 90 kapsul Viridian
Ekstrakt pridobljen iz ananasovega stebla (bromelain 2000GDU/gram)
Cena z DDV:
34,95 €
Bromelain 500mg 30 kapsul Viridian
Ekstrakt pridobljen iz ananasovega stebla (bromelain 2000GDU/gram).
Cena z DDV:
13,95 €
Probiotik in prebiotiki s encimi Nutriflor 60 kapsul Nutrigea
Probiotik in prebiotik s prebavnimi encimi. Odmerek vsebuje vsaj 29 milijard živih probiotičnih bakterij.
Cena z DDV:
23,90 €
NutriCol 60 kapsul Nutrigea
Prehransko dopolnilo z živimi avtohtonimi mikroorganizmi oz. živimi bakterijami: s prebavnimi encimi, zelišči in klamatsko algo.
Cena z DDV:
26,90 €
Probiotik Florazym 60 kapsul Nutrigea
Uravnotežena kombinacija encimov, probiotikov in prebiotikov. Odmerek vsebuje vsaj 21 milijard živih probiotičnih bakterij.
Cena z DDV:
23,90 €
NutriZym prebavni encimi 60 kapsul Nutrigea
Širok spekter kar 9 vrst encimov s pegastim badljem, regratovo korenino in klamatsko algo RWmax
Cena z DDV:
24,50 €
Remedy Acidophilus composto probiotik 60 kapsul Solime
Prehransko dopolnilo v kapsulah za uravnoteženo črevesno floro. Je kombinacija prebiotikov in dobrih bakterij z dodanim galgantom in S. boulardii.
Cena z DDV:
20,40 €
Molkosan, 500 ml, A.Vogel
Molkosan® je koncentriran, fermentiran pripravek iz sirotke, ki vsebuje L(+) mlečno kislino. Ne vsebuje laktoze.
Cena z DDV:
11,90 €
Molkosan original 200ml A. Vogel
Molkosan Original je koncentrirana, naravno fermentirana sirotka, ki vsebuje L (+) mlečno kislino. Izdelek je proizveden po receptu Alfreda Vogla
Cena z DDV:
6,50 €
Prebavni encimi 50 kapsul Terranova
Vetrovi niso samo vremenski pojav. Najpopolnejši prebavni encimi na trgu. S 5 rastlinami za podporo prebavi. 7 encimov, 11 encimskih oblik za popolno razgradnjo živil. Pri prebavnih težavah: napenjanje, vetrovi, trebušni krči, mastno, smrdeče in neoblikovano blato. Najpopolnejši razpon različnih prebavnih encimov na trgu.
Cena z DDV:
25,25 €
Prebavni encimi kompleks 100 k, Terranova
Prebavni encimi so poleg želodčnih sokov in želodčne kisline ključni dejavniki za dobro prebavo in prvi pogoj za uspešno vsrkavanje hranil iz hrane v telo.
Cena z DDV:
35,99 €
Prebavni encimi s probiotiki 100 kapsul Terranova
Prebavno dopolnilo prebavni encimi s probiotiki lahko podpira učinkovito prebavo in zmanjšuje prebavne motnje.
Cena z DDV:
45,54 €
Prebavni encimi s probiotiki 50 kapsul Terranova
Prebavno dopolnilo lahko podpira učinkovito prebavo in zmanjšuje prebavne motnje, denimo napenjanje, spahovanje, črvičenje, vetrove, neustrezno konsistenco in odvajanje blata (preveč vodeno, pretrdo), ki niso posledica bolezni prebavnega trakta
Cena z DDV:
28,50 €
Probiotični kompleks s prebiotiki 100 kapsul Terranova
Izključno sevi uglednih in priznanih proizvajalcev Rosell in CHR Hansen.
Cena z DDV:
42,60 €
Probiotični kompleks s prebiotiki 50 kapsul Terranova
5 najbolj varnih dobrih bakterij nagovori porušen mikrobiom 3,5 milijarde mikroorganizmov na kapsulo. Lactobacillus plantarum (Rosell 1012). Lactobacillus casei (Rosell 215). Lactobacillus rhamnosus (Rosell 11). Bifidobacterium lactis HH (BB12). Odporni na želodčno kislino in prebavne sokove. Varni, dobro raziskani sevi. S topnimi rastlinskimi vlakninami. Izključno sevi uglednih in priznanih proizvajalcev Rosell in CHR Hansen. Certifikat IRRK.
Cena z DDV:
28,46 €
Betaine HCI 90 kapsul Viridian
Betain HCI s korenino encijana nudi podporo vsem z nizko želodčno kislino. Betain HCI je znan po tem, da hitro izboljša želodčno kislino, med tem ko korenina encijana pomaga obnoviti naravno proizvodnjo kisline.
Cena z DDV:
23,95 €
Pomoč za prebavo 90 kapsul Viridian
Veganska kombinacija encimov, betain hidroklorida, poprove mete in ingverja pomaga spodbujati zdravo in uravnoteženo okolje za prebavo z optimalno učinkovitostjo. V osnovi kalčkov alfaalfa, spiruline in borovnic.
Cena z DDV:
24,96 €
Digesvin, 60 tablet, Erbenobili
Prehransko dopolnilo, ki podpira fiziološke obrambe organizma.
Cena z DDV:
18,60 €
Pregnency Biotic 30 k, Viridian
Probiotik za nosečnice, 30kapsul
Cena z DDV:
25,95 €
Immun-Intercell za otroke, 90 k
Aktivni kompleks Immun-Intercell za otroke od 4. leta dalje vsebuje 5 različnih aktivnih bakterijskih kultur, beta-glukane, vitamin C s podaljšanim delovanjem, vitamin D, cink in selen – v samo eni mikrokapsuli. Namenjen je podpori imunskemu sistemu in ob povečanih potrebah organizma kot so stres, akutne okužbe (prehlad, gripa) ali jemanje antibiotikov.
Cena z DDV:
37,20 €
Vitamin C 1000mg Blooms
S počasnim podaljšanim sproščanjem. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej.
Cena z DDV:
22,80 €
B-kompleks s C vitaminom 50 kapsul Terranova
Optimalna podpora za jeklene živce.
Cena z DDV:
18,45 €
Adapto Genie, Bio uravnoteženi komplex, 60 k, Ogaenics
Kot prvi čisti ekološki kompleks podpira telo, um in dušo v stresnih fazah.
Cena z DDV:
74,90 €
B-kompleks s C vitaminom 100 kapsul Terranova
Optimalna podpora za jeklene živce.
Cena z DDV:
26,74 €
B-kompleks+B12 30 kapsul Viridian
Vitamin B12 podpira normalno delovanje živčnega sistema, energijo presnove, normalne psihološke funkcije, imunski sistem in tvorbo rdečih krvničk. Vitamin B12 prispeva tudi k zmanjšanju utrujenosti.
Cena z DDV:
10,95 €
Kalcij magnezij 50 kapsul Terranova
Izgubljanje kostne mase doleti številne ženske in tudi nekaj moških. Vendar je pri nadomeščanju kalcija pomembno, da je ta v primernem razmerju s še enim, za kostnino pomembnim mineralom: z magnezijem. Slednji ni pomemben le za kosti, temveč tudi za živčni sistem.
Cena z DDV:
17,71 €
B-kompleks+B12 90 kapsul Viridian
Viridian B-kompleks + B12 ponuja višjo raven vitamina B12. Vitamin B12 podpira normalno delovanje živčnega sistema, energijo presnove, normalne psihološke funkcije, imunski sistem in tvorbo rdečih krvničk.
Cena z DDV:
21,95 €
B12 60 kapsul Viridian
Visoko potencirani B12 1000ug zagotavlja "aktivno" obliko vitamina B12, kot metilkobalamin in adenosilkobalamin.
Cena z DDV:
14,95 €
Magnezij kalcij 50 kapsul Terranova
Magnezij in kalcij prispevata k delovanju mišic.
Cena z DDV:
15,40 €
Multinutrienti za kakovostno življenje 50 kapsul Terranova
Vsestranski in brez konkurence: kar 29 mikrohranil in 16 rastlin.
Cena z DDV:
28,99 €
Železo, ki se zlahka vsrka 50 kapsul Terranova
Učinkovit pri slabokrvnosti, nežen do prebavil.
Cena z DDV:
15,04 €
Vitamin C 250ml Terranova
Dvojna prednost: prijazen do želodca in oplemeniten z rastlinami.
Cena z DDV:
19,45 €
Vitamin B12 v spreju 25ml Valens
Valens B12 je prehransko dopolnilo v priročni obliki ustnega pršila z odličnim okusom češnje.
Cena z DDV:
11,69 €
Vitamin B12 v spreju 25 ml Better you
Ustno pršilo z najučinkovitejšo obliko vitamina B12 – metilkobalaminom.
Cena z DDV:
15,95 €
Mega hydrate 60 kapsul
MegaHydrate™ je mineralni prašek, ki poustvarja pitno vodo himalajskega ljudstva Hunza. Vsebuje zelo majhne minerale (koloide). Zaradi njih ima MegaHydrate™ nižjo površinsko napetost od običajne vode. Poleg tega je v koloidih shranjeno zelo veliko vodikovih negativnih ionov (H-), ki se v dotiku z vodo sproščajo vanjo. To daje vodi antioksidantske sposobnosti
Cena z DDV:
46,99 €
Cink 50 kapsul Terranova
Superjunak med minerali lahko reši marsikaj.
Cena z DDV:
14,62 €
Lepotni kompleks 50 kapsul Terranova
Iščeš vrelec večne lepote?
Cena z DDV:
23,99 €
Organski silicij G5 1000ml Silicium
Prehransko dopolnilo na osnovi silicija.
Cena z DDV:
38,80 €
Kompleks Čista koža 60 kapsul Viridian
Specifično oblikovana mešanica točno določenih, izbranih rastlin, zelišč, mineralov, maščobo-topnih antioksidantov kartenoidov v osnovi probiotikov, ki spodbudajo delovanje črevesja, nudi Kompleks za čisto kožo upanje za vse tiste, ki iščejo čisto in svežo kožo brez rdečice.
Cena z DDV:
31,95 €
Tekoče železo 200ml Viridian
NAGRAJEN IZDELEK LETA 2015! Nagrada The Natural and Organic awards 2015!
Cena z DDV:
41,95 €
Vitamin D3 kapljice za otroke 30ml Viridian
Tekoča oblika vitamina D3 se nahaja v priročni embalaži - steklenički s kapalko - in ponuja 400IU vitamina D3 v 0.5ml. Veganskemu D3 je za boljši okus dodano malo naravnega pomarančnega olja, ki poskrbi za nežen priokus.
Cena z DDV:
11,95 €
Multivitamini in minerali za otroke 90 kapsul Viridian
Končno otroška formula vitaminov in mineralov brez dodanih grdobij. Brez dodanega sladkorja, aspartama ali drugih sladil, brez dodanih barvil, ojačevalcev okusov, veziv, premazov, skritih sestavin ali drugih trikov. V mini veganski kapsuli, enostavni za pogoltnit je čista kombinacija vitaminov in mineralov, namenjenih posebej dopolnitvi zdrave prehrane otrok starih od 2-14 let.
Cena z DDV:
22,64 €
Ultimativni lepotni kompleks, 60 k, Viridian
Sinergijska kombinacija vitaminov, mineralov in fitohranil na rastlinski osnovi, za vzdrževanje integritete kolagena, za zdravo kožo, lase in nohte. Biotin prispeva k ohranjanju zdravih las in kože.
Cena z DDV:
23,95 €
Vitamin D3 60 kapsul Viridian
Vitamin D igra ključno vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema, skrbi za primerno raven kalcija v krvi in podpira zdravje kosti in zob. Ker je strah pred sončnimi žarki vedno večji, naše izpostavljanje soncu pa tudi zaradi načina življenja, prekratko, se posledice pomanjkanja vitamina D kažejo kot vedno večje pojavljanje rahitisa.
Cena z DDV:
18,95 €
Kompleks za nosečnice 60 kapsul Viridian
Za čas nosečnosi in dojenja.
Cena z DDV:
21,95 €
Jodove kapljice 50ml Holistic
Jod v obliki Lugolove raztopine je najboljši antibiotik, protivirusno in antiseptično sredstvo vseh časov. – Dr. David Derry. Potreben je za zdrav imunski sistem, saj ima veliko terapevtsko prednost in sicer antibakterijsko, antiparazitsko, antivirusno in antikancerogeno delovanje.
Cena z DDV:
16,90 €
Tekoči D3 vitamin 50ml Viridian
Vitamin D igra ključno vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema, skrbi za primerno raven kalcija v krvi in podpira zdravje kosti in zob. Ker je strah pred sončnimi žarki vedno večji, naše izpostavljanje soncu pa tudi zaradi načina življenja, prekratko, se posledice pomanjkanja vitamina D kažejo kot vedno večje pojavljanje rahitisa.
Cena z DDV:
16,95 €
Krom 200 ug 50 kapsul Terranova
Za vzdrževanje normalne ravni glukoze v krvi. Ima vlogo pri presnovi makrohranil.
Cena z DDV:
16,98 €
Aktiven magnezij 120 kapsul Viridian
Magnezij imenujemo tudi "iskrica življenja", ker je tako pomemben v mnogih procesih in vplivih na različne aspekte zdravja. Magnezij je kofaktor v več kot 300 encimskih reakcijah v telesu in je zato ključnega pomena za številne celične procese, vključno s oksidativno fosforilacijo, glikolizo, DNA transkripcijo in sintezo proteinov.
Cena z DDV:
23,95 €
Multivitamini za otroke 50 kapsul Terranova
Kompleks multivitaminov za otroke.
Cena z DDV:
18,09 €
Lipolife liposomski C vitamin 250 ml
LipoLife C vitamin v obliki liposomov je posebna oblika visoko absorbtivnega vitamina C, ki v našem človeškem organizmu opravlja številne funkcije.
Cena z DDV:
37,00 €
D3 vitamin 1000 v spreju 15 ml Better you
Priročno ustno pršilo, ki zagotavlja odlično oskrbo z vitaminom D in omogoča ohranjanje zdrave ravni tega dragocenega vitamina.
Cena z DDV:
11,95 €
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih