Adapto Genie, Bio uravnoteženi komplex, 60 k, Ogaenics

Adapto Genie, Bio uravnoteženi komplex, 60 k, Ogaenics

Kot prvi čisti ekološki kompleks podpira telo, um in dušo v stresnih fazah.
Pinterest
Šifra:
7744
Cena z DDV:
74,90 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Adapto Genie | Bio uravnoteženi komplex

 

Kot prvi čisti ekološki kompleks podpira telo, um in dušo v stresnih fazah.

 

Samo dve kapsuli na dan zagotavljata manj utrujenosti (B12), boljše živce (B6, B12), stabilnejšo psiho (biotin) in zaščito vaših celic pred oksidativnim stresom (B2).

 

 Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.

 

 Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.

 

 Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah - tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.

 

 Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.

 60 kapsul = 30 dni.

 

Podrobnosti o izdelku

 

Zmanjšanje stresa po 28 dneh

 

Rastlinski organski vitamin B2 pomaga zaščititi vaše celice pred oksidativnim stresom, ko stvari spet postanejo stresne. V študiji na zdravih udeležencih je ekstrakt Extramel® organske melone v Adapto Genie po 28 dneh zmanjšal občutek stresa za 22 odstotkov in pozitivno vplival na različne simptome stresa – s skupnim zmanjšanjem za 63 odstotkov.

 

Za dobre živce in razpoloženje

 

Adapto Genie podpira normalno delovanje živcev in psihe s pomembnimi vitamini B (biotin, B1, B3, B6 in vitamin B12). Organic Safr'Inside®, dobro raziskan organski izvleček žafrana z najvišjo koncentracijo pravega safranala, izboljša razpoloženje in odpornost v klinični študiji.

 

Uravnava stresne hormone v krvi

 

Rastlinski organski vitamin B6 podpira regulacijo hormonov v Adapto Genie. Toda pravi junak je Bio-KSM-66 Ashwagandha® v kliničnem odmerku. Od običajne Ashwagandhe se razlikuje po visoki vsebnosti withanolidov in je v študiji na zdravih prostovoljcih uspelo znižati njihovo raven kortizola (= stresnega hormona) v povprečju za 27,9 odstotka po 60 dneh.

 

Za več energije in osredotočenosti

 

Adapto Genieje vaš najboljši prijatelj, ko gre za vašo raven energije in nenehno utrujenost. Naravni vitamini B iz organskih rastlinskih izvlečkov B2, B3, B5, B6, folata in vitamina B12 vas podpirajo s polno močjo. Vitamin (B5) zagotavlja tudi mentalno jasnost, tako da ste vedno na nogah.

 

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

 

ZAKAJ IZBRATI OGAENICS

 

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

 

KAKO SE ADAPTO GENIE RAZLIKUJE OD DRUGIH IZDELKOV, KI VSEBUJEJO ASHWAGANDHO ?

 

Študije so pokazale, da ima Bio-KSM-66 Ashwagandha® intenzivnejši učinek na telo v primerjavi z navadno Ashwagandho. Ponuja kakovostno podporo zaradi višjih koncentracij withanolidov.

 

ALI LAHKO JEMLJEM ADAPTO GENIE, KO SEM OSEČA IN POD STRESOM?

 

Ne, tega izdelka med nosečnostjo ne priporočamo. Lahko pa ga jemljete po porodu in med dojenjem.

 

ALI LAHKO JEMLJEM ADAPTO GENIE, ČE SEM POD STRESOM ?

 

Da, Adapto Genie lahko vzamete takoj po porodu. Ashwagandha je odlično zelišče za vzdrževanje poporodnega hormonskega ravnovesja, krepitev telesa po porodu in boljše obvladovanje stresa, ki lahko nastane med prilagajanjem na materinstvo.

 

ALI LAHKO JEMLJEM ADAPTO GENIE ZJUTRAJ IN ZVEČER NAMESTO ZJUTRAJ IN OPOLDNE ?

 

Ja, to je možno. Zjutraj vam bo Adapto Genie dal energijo. Če ga vzamete zvečer, ima pomirjevalni učinek.

 

ALI JE IZDELEK PODPRT S ŠTUDIJO ?

 

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati, doseženi s tem, pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

“A Prospective, Randomized Double-Blind, Placebo-Controlled Study of Safety and Efficacy of a High-Concentration Full-Spectrum Extract of Ashwagandha Root in Reducing Stress and Anxiety in Adults” Chandrasekhar, K et al., Indian journal of psychological medicine vol. 34,3 (2012)

“Clinical evaluation of the pharmacological impact of ashwagandha root extract on sleep in healthy volunteers and insomnia patients: A double-blind, randomized, parallel-group, placebo-controlled study.” Langade, D et al., Journal of Ethnopharmacology, Volume 264, 2021

“Efficacy and Safety of Ashwagandha (Withania somnifera) Root Extract in Improving Sexual Function in Women: A Pilot Study.” Dongre, S et al., BioMed research international vol. 2015 (2015)

“Effect of an oral supplementation with a proprietary melon juice concentrate (Extramel®) on stress and fatigue in healthy people: a pilot, double-blind, placebo-controlled clinical trial.” 70 men and women, 30 – 55 years old, 10mg (140 IU SOD), 4 weeks. Milesi, MA., Lacan, D., Brosse, H. et al., Nutr J 8, 40 (2009)

“Dietary Supplementation with a Superoxide Dismutase-Melon Concentrate Reduces Stress, Physical and Mental Fatigue in Healthy People: A Randomised, Double-Blind, Placebo-Controlled Trial” Julie Carillon, Claire Notin, Karine Schmitt, Guy Simoneau, and Dominique Lacan Nutrients (2014)

 

Način uporabe

 

60 kapsul = 30 dni.

Zaužijte eno kapsulo zjutraj in eno kapsulo opoldne s kozarcem vode med obrokom.

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

2 KAPSULI NA DAN

ZJUTRAJ ALI OPOLDNE

Z VODO OB OBROKU

 

SESTAVINE

 

Ekološki izvleček korenine ashwagandha* (Withania somnifera), organski izvleček guave* (Psidium guajava), organski izvleček listov bazilike* (Ocimum sanctum), organski izvleček limonine lupine* (Citrus limon), organski izvleček žafrana* (Crocus sativus L.), organski ekstrakt melone* (Cucumis melo L.), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Ni primerno za nosečnice.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje.  Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.comprehranske-informacije
* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 29,4 g

 

Kratek opis

 

OBLIKA:

Kapsule.

PROBLEM/SIMPTOM:

Stres, pomanjkanje fokusa in energije, slabo razpoloženje, živčnost.

PRIMERNO ZA:

Vse, ki se želijo znebiti stresa, zvišati fokus ter nivo energije, izboljšati razpoloženje. Med nosečnostjo tega izdelka ne priporočamo, lahko se jemlje po porodu in med dojenjem. Primerno za vegane in vegetarijance.

OZNAKE:

stres, vitamin B, vitamin B12

 

OGAENICS

 

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

 

O BLAGOVNI ZNAMKI

 

Ogaenics Nutrition deluje na način, kako ljudem pomagati, da dajejo prednost svojemu zdravju, ne glede na to, kako burno je njihovo življenje. Ker je naše telo dragoceno. Dar narave, ki nas nosi skozi življenje. Milijarde celic nenehno delujejo po iznajdljivem načrtu. Nenehno se obnavljajo, ohranjajo nas zdrave, močne in lepe. Da bi to lahko storili, jim zagotovimo hranila - certificirana ekološka in tako čista, visoko koncentrirana in močna, da vidimo in čutimo jasne rezultate.
Ogaenics je naložba vase, razkošje za celice, ki si ga dajemo vsak dan – izjemno intenzivno, dragoceno in učinkovito.

 

Celoten koncept je brezkompromisen:


Vsebujejo samo najboljše ekološke rastline, ekološke alge, ekološke gobe. Najsodobnejša tehnologija omogoča zgostitev supermoči narave na način, da vsaka posamezna kapsula dobesedno poči od življenjske energije. Rezultat:
Popolnoma čista in polna visoko zmogljivih naravnih hranil, ki so večkrat bolj koncentrirana in močnejša od originalnih sestavin. Razvito na znanstveni podlagi. Odmerjeno v skladu s kliničnimi študijami, na katerih temeljijo. To pomeni, da izdelki Ogaenics niso le 100% ekološki, temveč so tudi edinstveni na trgu naravnih prehranskih dopolnil.

 

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

 

100 % ČISTOST

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov

Brez onesnaževanja in genskega inženiringa

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah – tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje

Sodelovanje in izmenjava izkušenj s holističnimi terapevti, vodilnimi znanstveniki za razvoj edinstvenih, optimiziranih receptur in izdelkov

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu

 

 

Sorodni izdelki

  Cink 48 tablet Soria Natural
  CINK tablete s podaljšanim sproščanjem in visoko absorpcijo.
  Cena z DDV:
  9,95 €
  Mrs Do-It-All, Ženski multivitamin komplex 18 + , 60 k, Ogaenics
  Ta ekološki multivitamin optimalno podpira vašo plodno in najbolj aktivno fazo življenja ter ščiti pred oksidativnim stresom.
  Cena z DDV:
  79,90 €
  Matični mleček z ginsengom in C vitaminom 10 ampul po 10ml Tongil
  Prehransko dopolnilo na osnovi matičnega mlečka, čistega ekstrakta azijskega ginsenga IL HWA in vitamina C -100 ml.
  Cena z DDV:
  14,99 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih