Mrs Do-It-All, Ženski multivitamin kompleks 45 + , 60 k, Ogaenics

Mrs Do-It-All, Ženski multivitamin kompleks 45 + , 60 k, Ogaenics

Ta vrhunski organski multivitamin podpira vaše zdravje, vitalnost in zmogljivost med občutljivim prehodom iz plodne faze življenja v menopavzo..
Pinterest
Šifra:
7741
Cena z DDV:
79,90 €
Zaloga
Ni na zalogi
Obvesti me ko bo izdelek na zalogi:

Mrs Do-It-All 45+ | Ženski Multivitamin Komplex 45+

 

Ta vrhunski organski multivitamin podpira vaše zdravje, vitalnost in zmogljivost med občutljivim prehodom iz plodne faze življenja v menopavzo..

 

Izključno rastlinska osnovna zaloga za vsak dan s 17 naravnimi hranili in rastlinskimi aktivnimi sestavinami iz sadja, zelenjave in ekološke superhrane.

 

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.

 

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.

 

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah - tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.

 

Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.

 

60 kapsul = 30 dni.

 

Podrobnosti o izdelku

 

Vaša osnovna nega za vsak dan

 

Samo s prehrano ne morete dobiti vseh hranil, ki jih potrebujete. Za to je Mrs Do-It-All 45+. Ta rastlinski ekološki multivitamin za ženske nad 45 let vsebuje 17 naravnih ekoloških vitaminov, ekoloških mineralov, ekoloških elementov v sledovih in ekoloških rastlinskih sestavin. Vgrajeni so v naravno matriko ekoloških rastlinskih izvlečkov, iz katerih prihajajo. Vaše telo jih lahko bolje in lažje uporabi kot sintetična hranila. Poleg vitaminov A, D, E in K, topnih v maščobah, so vključeni tudi v vodi topni vitamini C, B1, B2, B3, B5, B6, biotin, folat, B12 ter železo, cink, selen in krom . Mrs Do-It-All 45+ vsebuje tudi mešanico ekološke zelenjave križnic, ki podpira vaše telo med občutljivim prehodom iz plodne faze življenja v menopavzo.

 

Prispeva k proizvodnji in obnovi energije

 

Mrs Do-It-All 45+ vsebuje visok odmerek rastlinskega kompleksa vitamina B. Vitamini B pomagajo pretvoriti hranila, ki jih zaužijete, v celično energijo, ki jo potrebujete, da ostanete močni. Pomembne so tudi za normalno delovanje vašega živčnega sistema. Rastlinski vitamini B so torej vaša osnovna zaloga kot ženska za boljše obvladovanje fizičnega in duševnega stresa. Skupaj z vitaminom C iz ekoloških jagod amla rastlinski vitamini B zmanjšujejo utrujenost in podpirajo okrevanje vašega telesa. Rastlinski krom pomaga vzdrževati normalno raven sladkorja v krvi.

 

Podpira hormonsko ravnovesje med perimenopavzo

 

Mrs Do-It-All 45+ podpira vaše telo na najboljši možni in izključno zeliščni način v občutljivem prehodnem obdobju iz plodne faze življenja v menopavzo, ko so hormonska neravnovesja na prvem mestu. Simptomi so: nihanje razpoloženja, motnje spanja, izguba libida, izčrpanost, brezvoljnost in težave s koncentracijo. Dodatna količina rastlinskega vitamina B6 podpira uravnavanje vaše hormonske aktivnosti. Rastlinski vitamin B5 sodeluje pri tvorbi in normalni presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih nevrotransmiterjev. To vključuje na primer vaše spolne hormone, ki niso več v ravnovesju. Poleg reproduktivnih funkcij imajo učinke npr. na psiho, kognicijo, spanje in zaznavanje bolečine.

 

Dodatna podpora iz ekološke zelenjave križnic

 

Zelenjava križnic, kot je brokoli, je rastlinski superjunak in je znano, da je dober vir sulforafana. To so fitokemikalije, ki spadajo med zdrava gorčična olja. Kot močan antioksidant so povezani z različnimi zdravstvenimi koristmi, ki lahko podpirajo vaše telo med perimenopavzo. Toda vsak dan jesti brokoli ali cvetačo ni za vsakogar. Da te zelenjave križnic ni treba biti na vašem jedilniku vsak dan, vas Mrs Do-It-All 45+ vsakodnevno podpira kot rastlinski dodatek z mešanico zelenjave križnic v surovi in ​​ekološki kakovosti.

 

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

 

ZAKAJ IZBRATI OGAENICS

 

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

 

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

 

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

 

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

 

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

 

RES POTREBUJEMO DODATNA HRANILA?

 

Povečanje intenzivnih kmetijskih praks je pomenilo, da naša tla postopoma postajajo izčrpana z bistvenimi hranili, kot je selen. Posledično tudi najbolj sveže sadje in zelenjava primanjkuje nekaterih vitaminov in mineralov.

 

Če imate aktiven življenjski slog ali ste pogosto pod stresom je ekološka linija multivitaminov Idealna, če nimate dovolj časa in prostega časa, da bi trikrat na dan pojedli svež in uravnotežen obrok. Poleg tega so idealni za dopolnitev ravni hranilnih snovi, na katere vpliva vnos zdravil, alkohola in okoljskih toksinov.

 

ALI JE IZDELEK PODPRT S ŠTUDIJO?

 

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati, doseženi s tem, pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

“Sulforaphane Bioavailability and Chemopreventive Activity in Women Scheduled for Breast Biopsy.” Atwell, Lauren L et al. Cancer prevention research (Philadelphia, Pa.) vol. 8,12 (2015): 1184-1191

 

Način uporabe

 

  60 kapsul = 30 dni.

 

 Zaužijte dve kapsuli dnevno s kozarcem vode ob obroku.

 

 Da bi telo lahko optimalno absorbiralo vitamine, topne v maščobah v MRS DO-It-ALL 45+, mora obrok vsebovati tudi zdrave maščobe.

 

 Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

2 KAPSULI NA DAN

ZJUTRAJ ALI OPOLDNE

Z VODO OB OBROKU

 

SESTAVINE

 

Ogaenics® ekološka rastlinska mešanica: organski izvleček listov guave in sadja* (Psidium guajava), organski gob v prahu* (Agaricus bisporus), organski izvleček listov curryja* (Murraya koenigii), organski izvleček sadja amle * (Emblica officinalis), organski izvleček spiruline * (Arthrospira platensis), organski izvleček klorele* (Chlorella vulgaris), izvleček organskega kvasa* (Saccharomyces cerevisiae), organski izvleček sadja manga* (Mangifera indica), izvleček organskih poganjkov mung fižola* (Vigna angularis), izvleček organskih listov bazilike* (Ocimum sanctum), organski izvleček šitak* (Lentinula edodes), izvleček organske limonine lupine* (citrus limon), izvleček zelenih alg (Dunaliella salina), organski izvleček sončničnih semen* (Helianthus annuus), organski izvleček semen annata* (Bixa orellana ), ekološki izvleček kokosovega soka in mleka* (Cocos nucifera), organski izvleček listov špinače* (Spinacia oleracea), izvleček ekološkega korenja* (Daucus carota), organski izvleček listov moringe* (Moringa oleifera), organski izvleček lišajev* (Cladonia rangiferina ), organski izvleček listov peteršilja* (Petroselinum cri spum), organski izvleček listov zelenega čaja* (Camellia sinensis); Ogænics® ekološka mešanica križnic*: izvleček organskega ohrovta*, izvleček organske cvetače*, organski izvleček brokolija* (Brassica oleracea), kapsula: hidroksipropil metilceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje.  Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com

 

 

Kratek opis

 

OBLIKA: Kapsule.

PROBLEM/SIMPTOM: Menopavza, hormonsko neravnovesje, pomanjkanje energije

PRIMERNO ZA: Ženske nad 45. letom starosti

OZNAKE: menopavza, multivitamin

 

OGAENICS

 

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

 

O BLAGOVNI ZNAMKI

 

Ogaenics Nutrition deluje na način, kako ljudem pomagati, da dajejo prednost svojemu zdravju, ne glede na to, kako burno je njihovo življenje. Ker je naše telo dragoceno. Dar narave, ki nas nosi skozi življenje. Milijarde celic nenehno delujejo po iznajdljivem načrtu. Nenehno se obnavljajo, ohranjajo nas zdrave, močne in lepe. Da bi to lahko storili, jim zagotovimo hranila - certificirana ekološka in tako čista, visoko koncentrirana in močna, da vidimo in čutimo jasne rezultate.
Ogaenics je naložba vase, razkošje za celice, ki si ga dajemo vsak dan – izjemno intenzivno, dragoceno in učinkovito.

 

Celoten koncept je brezkompromisen:

 

Vsebujejo samo najboljše ekološke rastline, ekološke alge, ekološke gobe. Najsodobnejša tehnologija omogoča zgostitev supermoči narave na način, da vsaka posamezna kapsula dobesedno poči od življenjske energije.

Rezultat:
Popolnoma čista in polna visoko zmogljivih naravnih hranil, ki so večkrat bolj koncentrirana in močnejša od originalnih sestavin. Razvito na znanstveni podlagi. Odmerjeno v skladu s kliničnimi študijami, na katerih temeljijo. To pomeni, da izdelki Ogaenics niso le 100% ekološki, temveč so tudi edinstveni na trgu naravnih prehranskih dopolnil.

 

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

 

 100 % ČISTOST

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov

Brez onesnaževanja in genskega inženiringa

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah – tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje

Sodelovanje in izmenjava izkušenj s holističnimi terapevti, vodilnimi znanstveniki za razvoj edinstvenih, optimiziranih receptur in izdelkov

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorodni izdelki

  Kompleks Čista koža 60 kapsul Viridian
  Specifično oblikovana mešanica točno določenih, izbranih rastlin, zelišč, mineralov, maščobo-topnih antioksidantov kartenoidov v osnovi probiotikov, ki spodbudajo delovanje črevesja, nudi Kompleks za čisto kožo upanje za vse tiste, ki iščejo čisto in svežo kožo brez rdečice.
  Cena z DDV:
  31,95 €
  Multivitamini in minerali za otroke 90 kapsul Viridian
  Končno otroška formula vitaminov in mineralov brez dodanih grdobij. Brez dodanega sladkorja, aspartama ali drugih sladil, brez dodanih barvil, ojačevalcev okusov, veziv, premazov, skritih sestavin ali drugih trikov. V mini veganski kapsuli, enostavni za pogoltnit je čista kombinacija vitaminov in mineralov, namenjenih posebej dopolnitvi zdrave prehrane otrok starih od 2-14 let.
  Cena z DDV:
  22,64 €
  Lepotni kompleks 50 kapsul Terranova
  Iščeš vrelec večne lepote?
  Cena z DDV:
  23,99 €
  B-kompleks+B12 30 kapsul Viridian
  Vitamin B12 podpira normalno delovanje živčnega sistema, energijo presnove, normalne psihološke funkcije, imunski sistem in tvorbo rdečih krvničk. Vitamin B12 prispeva tudi k zmanjšanju utrujenosti.
  Cena z DDV:
  10,95 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih