Mrs Do-It-All, Ženski multivitamin komplex 18 + , 60 k, Ogaenics

Mrs Do-It-All, Ženski multivitamin komplex 18 + , 60 k, Ogaenics

Ta ekološki multivitamin optimalno podpira vašo plodno in najbolj aktivno fazo življenja ter ščiti pred oksidativnim stresom.
Pinterest
Šifra:
7740
Cena z DDV:
79,90 €
Zaloga
Ni na zalogi
Obvesti me ko bo izdelek na zalogi:

Mrs Do-It-All | Ženski Multivitamin Komplex 18+

 

Ta ekološki multivitamin optimalno podpira vašo plodno in najbolj aktivno fazo življenja ter ščiti pred oksidativnim stresom.

Izključno rastlinska osnovna zaloga multivitaminov z 18 naravnimi hranili in antioksidanti iz sadja, zelenjave in EKOLOŠKE superhrane.

 

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.

 

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.

 

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah - tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.

 

Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.

 

60 kapsul = 30 dni

 

Podrobnosti o izdelku

 

Vaša osnovna nega za vsak dan

 

Samo s prehrano ne morete dobiti vseh hranil, ki jih potrebujete. Za to je MRS. DO-IT-ALL. V tem ekološkem multivitaminu za ženske, starejše od 18 let, je 18 naravnih ekoloških vitaminov, ekoloških mineralov, ekoloških elementov v sledovih in ekoloških antioksidantov vgrajenih v naravno matriko ekoloških rastlinskih izvlečkov, iz katerih prihajajo. Vaše telo jih lahko bolje in lažje uporabi kot sintetična hranila. Poleg vitaminov A, D, E in K, topnih v maščobah, so vključeni tudi v vodi topni vitamini C, B1, B2, B3, B5, B6, biotin, folat, B12 ter cink, selen in krom. Super antioksidant SOD iz organskega ekstrakta melone ščiti pred oksidativnim stresom. MRS DO-IT-ALL 18+ vsebuje tudi 100 % vaše dnevne potrebe po rastlinskem železu, ki je še posebej nežen za želodec in črevesje.

 

Prispeva k proizvodnji in obnovi energije

 

MRS DO-IT-ALL 18+ vsebuje rastlinske vitamine B, ki podpirajo vašo energijsko presnovo kot osnovno zalogo. Pomagajo tudi pri uravnavanju psihičnega stresa. Vitamini B lahko pretvorijo hranila, ki jih zaužijete, v čisto celično energijo. Pomembne so tudi za normalno delovanje vašega živčnega sistema. Vitamini B so torej vaša osnovna zaloga kot ženska za boljše spopadanje s fizičnim in duševnim stresom. Skupaj z vitaminom C iz ekoloških jagod amla zmanjšujejo utrujenost. Rastlinski krom pomaga vzdrževati normalno raven sladkorja v krvi.

 

Podpira hormonsko ravnovesje in plodnost

 

MRS DO-IT-ALL 18+ podpira vašo plodno fazo življenja kot ženske z dodatnimi rastlinskimi vitamini B5, B6 in folati ter rastlinskimi minerali cinkom in železom. Naravni vitamin B6 podpira uravnavanje vaše hormonske aktivnosti. Vitamin B5 sodeluje pri tvorbi steroidnih hormonov (npr. vaših spolnih hormonov), ki so pogosto oslabljeni pod stresom. Naravni cink iz ekoloških listov guave podpira plodnost in razmnoževanje, kar je pomembno, če želite na primer zanositi naravno. Dodatni folati iz organske špinače prispevajo k delitvi celic in rasti materinega tkiva med nosečnostjo.

 

Plus podpora pri stresu zahvaljujoč ciljno usmerjenim organskim hranilom

 

Telesna aktivnost, psihični stres in onesnaževalci prav tako povečajo tako imenovani oksidativni stres v ženskem telesu. Lahko poškoduje vaše celice in je eden od glavnih vzrokov staranja. MRS DO-IT-ALL 18+ zato zagotavlja ciljno usmerjene antioksidante, kot so rastlinski cink, rastlinski selen, rastlinska vitamina C in E, ki ščitijo pred vsakodnevnim stresom. Ta ekološki ženski multivitamin kot dodatek vsebuje klinično raziskani ekološki Extramel® - elektrarno vseh bioaktivnih molekul, ki jih najdemo v ekološki meloni, bogate s SOD, super antioksidantom

 

ZAKAJ OGAENCIS

 

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

 

ALI MORAM RES JEMATI EKOLOŠKI MULTIVITAMIN KOT OSNOVNO HRANO?

 

Povečanje intenzivnih kmetijskih praks je pomenilo, da naša tla postopoma izčrpavajo esencialne hranilne snovi, kot je selen. Posledično tudi najbolj svežemu sadju in zelenjavi primanjkuje nekaterih vitaminov in mineralov. Še posebej uporabne so večhranila, kot je naš organski multivitamin MRS DO-IT-ALL. Še posebej, če imate aktiven življenjski slog ali ste pogosto pod stresom. Idealne so, ko vam primanjkuje časa za svež in uravnotežen obrok trikrat na dan. Poleg tega so idealni za dopolnitev ravni hranilnih snovi, na katere vpliva vnos zdravil, alkohola in toksinov iz okolja.

 

ALI LAHKO VZAMEM MRS DO-IT-ALL, ČE SEM NOSEČA?

 

Da. MRS DO-IT-ALL je odlična formula za podporo nosečnosti.

 

ALI LAHKO JEMLJEM TA ORGANSKI MULTIVITAMIN MED DOJENJEM?

 

Da. MRS DO-IT-ALL je odlična formula za podporo laktaciji.

 

ALI LAHKO MOJA HČI NAJSTNICA JEMLJE TA MULTIVITAMIN?

 

Najstniki med rastjo in razvojem potrebujejo večje količine določenih hranil. Trenutno pa delamo na rešitvi za najstnike do 18. leta.

 

KATERI IZDELKI SE DOPOLNJUJEJO GLEDE NA TEŽAVE?

 

Dopolnite rutino dodatkov tako, da združite ekološke multivitamine MRS DO-IT-ALL za ženske 18+ z dnevnim biotičnim kompleksom LOVE YOUR GUT za vsakodnevno nego črevesja, OILALALA Skin Omega kompleksom za dragocene rastlinske omega maščobne kisline in CALM A LAMA rastlinskega magnezija za dnevno povečanje magnezija na rastlinski osnovi.

 

ALI JE TA IZDELEK PODPRT Z ŠTUDIJO ?

 

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

“Effect of an oral supplementation with a proprietary melon juice concentrate (Extramel®) on stress and fatigue in healthy people: a pilot, double-blind, placebo-controlled clinical trial.” Milesi, MA., Lacan, D., Brosse, H. et al., Nutr J 8, 40 (2009)

“Dietary Supplementation with a Superoxide Dismutase-Melon Concentrate Reduces Stress, Physical and Mental Fatigue in Healthy People: A Randomised, Double-Blind, Placebo-Controlled Trial” Julie Carillon, Claire Notin, Karine Schmitt, Guy Simoneau, and Dominique Lacan Nutrients (2014)

 

Način uporabe

 

60 kapsul = 30 dni.

 

Vzemite dve kapsuli dnevno s kozarcem vode ob obroku.

 

Da bi telo lahko optimalno absorbiralo v maščobi topne hranilne snovi v MRS DO-It-ALL 18+, mora obrok vsebovati tudi zdrave maščobe.

 

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

2 KAPSULI NA DAN

ZJUTRAJ IN OB KOSILU

Z VODO OB OBROKU

 

SESTAVINE

 

 

Kratek opis

 

OBLIKA:

 

Kapsule

 

PROBLEM/SIMPTOM:

Fizični in duševni stres, pomanjkanje hranil, slabo počutje, izčrpanost, nihanje razpoloženja.

 

PRIMERNO ZA:

Vse ženske nad 18 let, tudi za nosečnice in doječe matere.

 

OZNAKE:

antioksidanti, multivitamin, stres, superhrana, ženske

 

Blagovna znamka

 

Ogaenics

 

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

 

Ogaenics Nutrition deluje na način, kako ljudem pomagati, da dajejo prednost svojemu zdravju, ne glede na to, kako burno je njihovo življenje. Ker je naše telo dragoceno. Dar narave, ki nas nosi skozi življenje. Milijarde celic nenehno delujejo po iznajdljivem načrtu. Nenehno se obnavljajo, ohranjajo nas zdrave, močne in lepe. Da bi to lahko storili, jim zagotovimo hranila - certificirana ekološka in tako čista, visoko koncentrirana in močna, da vidimo in čutimo jasne rezultate.
Ogaenics je naložba vase, razkošje za celice, ki si ga dajemo vsak dan – izjemno intenzivno, dragoceno in učinkovito.

 

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

100 % ČISTOST

 Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov

 Brez onesnaževanja in genskega inženiringa

 Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo

 Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah – tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje

 Sodelovanje in izmenjava izkušenj s holističnimi terapevti, vodilnimi znanstveniki za razvoj edinstvenih, optimiziranih receptur in izdelkov

 Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu

Sorodni izdelki

  B-kompleks+B12 30 kapsul Viridian
  Vitamin B12 podpira normalno delovanje živčnega sistema, energijo presnove, normalne psihološke funkcije, imunski sistem in tvorbo rdečih krvničk. Vitamin B12 prispeva tudi k zmanjšanju utrujenosti.
  Cena z DDV:
  10,95 €
  B-kompleks s C vitaminom 50 kapsul Terranova
  Optimalna podpora za jeklene živce.
  Cena z DDV:
  18,45 €
  Ekološki C vitamin Cherry C 60 kapsul Cytoplan
  Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane (wholefood).
  Cena z DDV:
  19,69 €
  Kompleks Čista koža 60 kapsul Viridian
  Specifično oblikovana mešanica točno določenih, izbranih rastlin, zelišč, mineralov, maščobo-topnih antioksidantov kartenoidov v osnovi probiotikov, ki spodbudajo delovanje črevesja, nudi Kompleks za čisto kožo upanje za vse tiste, ki iščejo čisto in svežo kožo brez rdečice.
  Cena z DDV:
  31,95 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih