Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

PREHRANSKA DOPOLNILA

Probiotiki za mame in dojenčke 30 g Viridian
Sintibiotični probiotik za mame in dojenčke vsebuje Lactobacillus rhamnosus GG, najbolje dokumentirani sev dobrih bakterij na svetu, za uporabo pri mamah in dojenčkih.
Cena z DDV:
33,95 €
Vita Biosa (EKO certificiran napitek) 500ml Dr. Iztok Ostan
Je biološko proizveden zeliščni napitek z mešanico 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij in mešanico 19 izbranih zelišč.
Cena z DDV:
17,99 €
Probiotični kompleks s prebiotiki 50 kapsul Terranova
5 najbolj varnih dobrih bakterij nagovori porušen mikrobiom 3,5 milijarde mikroorganizmov na kapsulo. Lactobacillus plantarum (Rosell 1012). Lactobacillus casei (Rosell 215). Lactobacillus rhamnosus (Rosell 11). Bifidobacterium lactis HH (BB12). Odporni na želodčno kislino in prebavne sokove. Varni, dobro raziskani sevi. S topnimi rastlinskimi vlakninami. Izključno sevi uglednih in priznanih proizvajalcev Rosell in CHR Hansen. Certifikat IRRK.
Cena z DDV:
23,75 €
Prebavni encimi 50 kapsul Terranova
Vetrovi niso samo vremenski pojav. Najpopolnejši prebavni encimi na trgu. S 5 rastlinami za podporo prebavi. 7 encimov, 11 encimskih oblik za popolno razgradnjo živil. Pri prebavnih težavah: napenjanje, vetrovi, trebušni krči, mastno, smrdeče in neoblikovano blato. Najpopolnejši razpon različnih prebavnih encimov na trgu.
Cena z DDV:
21,23 €
Probiotik Florazym 60 kapsul Nutrigea
Uravnotežena kombinacija encimov, probiotikov in prebiotikov. Odmerek vsebuje vsaj 21 milijard živih probiotičnih bakterij.
Cena z DDV:
23,90 €
Probiotik in prebiotiki s encimi Nutriflor 60 kapsul Nutrigea
Probiotik in prebiotik s prebavnimi encimi. Odmerek vsebuje vsaj 29 milijard živih probiotičnih bakterij.
Cena z DDV:
23,90 €
Axiboulardi 30 kapsul Pegaso
Prehransko dopolnilo vsebuje v vsaki kapsuli 6 milijard liofiliziranih celic Saccharomyces boulardii in vitamin B6.
Cena z DDV:
21,49 €
Axidophilus 60 kapsul Pegaso
Prehransko dopolnilo probiotik vsebuje 3 milijarde liofiliziranih živih mlečnih bakterij, koristno za spodbujanje ravnovesja črevesne bakterijske flore.
Cena z DDV:
32,00 €
Axiboulardi junior 14 vrečk Pegaso
Prehransko dopolnilo vsebuje 5 milijard živih celic Saccharomyces boulardii, koristno za spodbujanje ravnovesja bakterijske flore in vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Cena z DDV:
15,99 €
Axidophilus junior 40 vrečk Pegaso
Prehransko dopolnilo vsebuje 1 milijardo liofiliziranih živih bakterij, primerno za ponovno uravnavanje bakterijske flore.
Cena z DDV:
25,50 €
Probiotiki ProCare 30 kapsul Viridian
Simbiotična mešanica ProCare je mešanica štirih sevov probiotičnih bakterij Lactobacillov in Bifidobakterij, ki so po svetu uporabljeni že več kot 15 let. Vsak sev je bil izbran preko edinstvenega procesa, namenjenega identifikaciji najmočnejših in najbolj klinično učinkovitih probiotičnih sevov in je eden najbolj preučevanih več-sevnih probiotikov na svetu. Simbiotična mešanica ProCare zagotavlja 12.5 miljard živih, dobrih bakterij na kapsulo.
Cena z DDV:
28,95 €
Otroški probiotik s C vitaminom v prahu 50g Viridian
Otroški probiotiki v prahu so strokovno oblikovana formula, ki vsebuje dobre črvesne bakterije, znane kot probiotiki. Simbiotična otroška mešanica v prahu je mešanica 4 sevov dobrih dobrih črevesnih bakterij, Lactobacilli in Bifidobacteria, ki so bili izbrani s pomočjo edinstvenega procesa, katerega namen je identificirati najbolj klinično raziskane probiotične seve bakterij.
Cena z DDV:
19,95 €
Simbiotična mešanica probiotikov 90 kapsul Viridian
Simbiotična dnevna mešanica probiotikov je strokovna formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije (splošno znane kot probiotike), z dodanimi prebiotiki. Edinstven prebiotik FS2-60 ponuja polni spekter prebiotičnih oligosaharidov in rastlinski izvor inulina. FS2-60 se ne abosrbira, ampak pomaga ustvarjati prijazno floro in naseljevanje kolonizacij dobrih bakterij Lactobacilli in Bifidobakterij, med tem ko zmanjša oporo za slabe bakterije.
Cena z DDV:
28,95 €
Probiotiki Saccaharomytes Boulardi 30 kapsul Viridian
Simbiotična mešanica Saccharomyces Boulardii je strokovna formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije (splošno znane kot probiotike), z dodanimi prebiotiki ter Saccharomyces Boulardii. Nepatogeno kvasovko Saccharomyces Boulardii je prvi odkril francoski mikrobiolog Henri Boulard leta 1920 v koži sadeža liči. Je odlično dopolnilo, ki ga lahko jemljete tudi vzporedno z antibiotiki ali med potovanjem po tujini. Ta izjemna kvasovka je ena od velikih zgodb o uspehu v probiotični terapiji.
Cena z DDV:
23,95 €
Bromelain 500mg 30 kapsul Viridian
Ekstrakt pridobljen iz ananasovega stebla (bromelain 2000GDU/gram).
Cena z DDV:
13,95 €
Travel biotic 30 kapsul Viridian
Travel Biotic zagotavlja unikatno vrsto Saccharomyces Boulardii, ki ima dolgo in zelo dobro uveljavljeno znanstveno uporabo kot prehransko dopolnilo. Nahaja se v priročni in profesionalno močni dozaži, saj za uporabo zadostuje že 1 kapsula dnevno. Ni potrebno hraniti v hladilniku, saj je izdelek odporen na vročino. Travel Biotic je odličen spremljevalec tako na službenih kot tudi počitniških potovanjih.
Cena z DDV:
25,95 €
Prijazna mikroflora 50 kapsul Terranova
Dobre bakterije za otroke. Za prebavo. Za črevesni mikrobiom. Okužbe dihal. Atopijski dermatitis. Driska zaradi okužbe z rotavirusom. 3 viabilni dobro raziskani probiotični sevi. Sevi, neobčutljivi za želodčno kislino. Vsebuje FOS in sinergijska polnovredna živila.
Cena z DDV:
13,71 €
Pomoč za prebavo 90 kapsul Viridian
Veganska kombinacija encimov, betain hidroklorida, poprove mete in ingverja pomaga spodbujati zdravo in uravnoteženo okolje za prebavo z optimalno učinkovitostjo. V osnovi kalčkov alfaalfa, spiruline in borovnic.
Cena z DDV:
24,96 €
Probiotični kompleks s prebiotiki 100 kapsul Terranova
Izključno sevi uglednih in priznanih proizvajalcev Rosell in CHR Hansen.
Cena z DDV:
37,83 €
Axiboulardi 60 kapsul Pegaso
Prehransko dopolnilo vsebuje v vsaki kapsuli 6 milijard liofiliziranih celic Saccharomyces boulardii in vitamin B6.
Cena z DDV:
36,00 €
Betaine HCI 90 kapsul Viridian
Betain HCI s korenino encijana nudi podporo vsem z nizko želodčno kislino. Betain HCI je znan po tem, da hitro izboljša želodčno kislino, med tem ko korenina encijana pomaga obnoviti naravno proizvodnjo kisline.
Cena z DDV:
23,95 €
Remedy Acidophilus composto probiotik 60 kapsul Solime
Prehransko dopolnilo v kapsulah za uravnoteženo črevesno floro. Je kombinacija prebiotikov in dobrih bakterij z dodanim galgantom in S. boulardii.
Cena z DDV:
18,70 €
Prebavni encimi s probiotiki 50 kapsul Terranova
Prebavno dopolnilo lahko podpira učinkovito prebavo in zmanjšuje prebavne motnje, denimo napenjanje, spahovanje, črvičenje, vetrove, neustrezno konsistenco in odvajanje blata (preveč vodeno, pretrdo), ki niso posledica bolezni prebavnega trakta
Cena z DDV:
27,88 €
Vita Biosa (EKO certificiran napitek) 1l Dr. Iztok Ostan
Vita Biosa je biološko proizveden zeliščni napitek z mešanico 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij in mešanico 19 izbranih zelišč. Proizveden je s postopkom fermentacije, v katerem pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč. V njem ni ne sladkorja ne mleka ne konzervansov.
Cena z DDV:
31,98 €
Molkosan original 200ml A. Vogel
Molkosan Original je koncentrirana, naravno fermentirana sirotka, ki vsebuje L (+) mlečno kislino. Izdelek je proizveden po receptu Alfreda Vogla
Cena z DDV:
6,06 €
Candinorm 30 kapsul Pegaso
Prehransko dopolnilo vsebuje liofiliziranie bakterijske in nebakterijske kulture, ki so koristne za spodbujanje pravilnega ravnovesja mikrobiote črevesja. Selen ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Cena z DDV:
23,00 €
Probiotik Fit for school 30 žvečljivih tablet Proven
Acidophilus in Bifidus za otroke. 12,5 milijard Lab4b prijaznih bakterij na odmerek, z vitaminom C. Prehransko dopolnilo v žvečljivih tabletah s ksilitolom in z naravno aromo jagod. Za 30 dni, od 4. leta starosti
Cena z DDV:
11,99 €
Probiotik Fit for school 28 vrečk Proven
Acidophilus in Bifidus za otroke. od 1. do 16. leta starosti. 12,5 milijard Lab4b prijaznih bakterij na odmerek, z vitaminoma C in D3.
Cena z DDV:
11,99 €
Probiotik za odrasle 30 kapsul Proven
Acidophilus & Bifidus za odrasle (po 16. letu) 25 milijard Lab4b prijaznih bakterij na 2 kapsuli
Cena z DDV:
12,00 €
Probiotik nedojeni otročki 33g Proven
Probiotik od rojstva dalje, za prvo leto, za nedojene otroke.
Cena z DDV:
10,59 €
Probiotik za dojene otročke 33g Proven
Lactobacillus & Bifidus barterije, 10 milijard Lab4b prijaznih bakterij na odmerek.
Cena z DDV:
9,79 €
Probiotik za otroke Florabus 30 kapsul Nutrigea
Probiok za otroke s prebiotiki in prebavnimi encimi. Z okusom jagode. Odmerek vsebuje vsaj 8,7 milijard živih probiotičnih bakterij.
Cena z DDV:
14,99 €
Probiotik za ženske z brusnico 30 kapsul Proven
Probiotik Lactobacillus & Bifidus za ženske, z brusnico.
Cena z DDV:
15,05 €
Acidophilus & Bifidus s prebavnimi encimi Proven
Probiotik Acidophilus & Bifidus s prebavnimi encimi. za odrasle, s kalcijem
Cena z DDV:
15,05 €
Magnezij v prahu 20 vrečk Pegaso
Prehransko dopolnilo iz mešanice osmih različnih magnezijevih soli in z vitaminom B6.
Cena z DDV:
21,00 €
Magnezij Aximagnesio 40 kapsul Pegaso
Prehransko dopolnilo iz mešanice osmih različnih magnezijevih soli in z vitaminom B6.
Cena z DDV:
18,10 €
Vitamin C 1000mg Blooms
S počasnim podaljšanim sproščanjem. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej.
Cena z DDV:
17,30 €
B-kompleks s C vitaminom 50 kapsul Terranova
Optimalna podpora za jeklene živce.
Cena z DDV:
16,11 €
B-kompleks s C vitaminom 100 kapsul Terranova
Optimalna podpora za jeklene živce.
Cena z DDV:
24,04 €
Kalcij magnezij 50 kapsul Terranova
Izgubljanje kostne mase doleti številne ženske in tudi nekaj moških. Vendar je pri nadomeščanju kalcija pomembno, da je ta v primernem razmerju s še enim, za kostnino pomembnim mineralom: z magnezijem. Slednji ni pomemben le za kosti, temveč tudi za živčni sistem.
Cena z DDV:
16,37 €
Lepotni kompleks 50 kapsul Terranova
Iščeš vrelec večne lepote?
Cena z DDV:
20,38 €
Magnezij kalcij 50 kapsul Terranova
Magnezij in kalcij prispevata k delovanju mišic.
Cena z DDV:
13,56 €
Multinutrienti za kakovostno življenje 50 kapsul Terranova
Vsestranski in brez konkurence: kar 29 mikrohranil in 16 rastlin.
Cena z DDV:
27,00 €
Železo, ki se zlahka vsrka 50 kapsul Terranova
Učinkovit pri slabokrvnosti, nežen do prebavil.
Cena z DDV:
13,58 €
Vitamin C 250ml Terranova
Dvojna prednost: prijazen do želodca in oplemeniten z rastlinami.
Cena z DDV:
20,56 €
Prenatalni multivitaminski kompleks 50 kapsul Terranova
V tebi raste življenje. Podpri vaju.
Cena z DDV:
16,61 €
Mega hydrate 60 kapsul
MegaHydrate™ je mineralni prašek, ki poustvarja pitno vodo himalajskega ljudstva Hunza. Vsebuje zelo majhne minerale (koloide). Zaradi njih ima MegaHydrate™ nižjo površinsko napetost od običajne vode. Poleg tega je v koloidih shranjeno zelo veliko vodikovih negativnih ionov (H-), ki se v dotiku z vodo sproščajo vanjo. To daje vodi antioksidantske sposobnosti
Cena z DDV:
39,90 €
Cink 50 kapsul Terranova
Superjunak med minerali lahko reši marsikaj.
Cena z DDV:
13,52 €
Naravni vitamin C 60 kapsul Pukka
Naravno pridobljeni vitamin C iz ekoloških sadežev - naravna podpora imunskemu sistemu za celo družino.
Cena z DDV:
22,10 €
B-kompleks+B12 90 kapsul Viridian
Viridian B-kompleks + B12 ponuja višjo raven vitamina B12. Vitamin B12 podpira normalno delovanje živčnega sistema, energijo presnove, normalne psihološke funkcije, imunski sistem in tvorbo rdečih krvničk.
Cena z DDV:
21,95 €
Kompleks Čista koža 60 kapsul Viridian
Specifično oblikovana mešanica točno določenih, izbranih rastlin, zelišč, mineralov, maščobo-topnih antioksidantov kartenoidov v osnovi probiotikov, ki spodbudajo delovanje črevesja, nudi Kompleks za čisto kožo upanje za vse tiste, ki iščejo čisto in svežo kožo brez rdečice.
Cena z DDV:
31,95 €
Tekoče železo 200ml Viridian
NAGRAJEN IZDELEK LETA 2015! Nagrada The Natural and Organic awards 2015!
Cena z DDV:
28,95 €
Vitamin D3 kapljice za otroke 30ml Viridian
Tekoča oblika vitamina D3 se nahaja v priročni embalaži - steklenički s kapalko - in ponuja 400IU vitamina D3 v 0.5ml. Veganskemu D3 je za boljši okus dodano malo naravnega pomarančnega olja, ki poskrbi za nežen priokus.
Cena z DDV:
11,95 €
Multivitamini in minerali za otroke 90 kapsul Viridian
Končno otroška formula vitaminov in mineralov brez dodanih grdobij. Brez dodanega sladkorja, aspartama ali drugih sladil, brez dodanih barvil, ojačevalcev okusov, veziv, premazov, skritih sestavin ali drugih trikov. V mini veganski kapsuli, enostavni za pogoltnit je čista kombinacija vitaminov in mineralov, namenjenih posebej dopolnitvi zdrave prehrane otrok starih od 2-14 let.
Cena z DDV:
22,64 €
Vitamin D3 60 kapsul Viridian
Vitamin D igra ključno vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema, skrbi za primerno raven kalcija v krvi in podpira zdravje kosti in zob. Ker je strah pred sončnimi žarki vedno večji, naše izpostavljanje soncu pa tudi zaradi načina življenja, prekratko, se posledice pomanjkanja vitamina D kažejo kot vedno večje pojavljanje rahitisa.
Cena z DDV:
18,95 €
Kompleks za nosečnice 60 kapsul Viridian
Za čas nosečnosi in dojenja.
Cena z DDV:
21,95 €
Folna kislina 90 kapsul Viridian
Folna kislina prispeva k rasti tikiv med nosečnostjo, normalnim psihološkim funkcijam in obenem podpira normalno delovanje imunskega sistema.
Cena z DDV:
15,95 €
Jodove kapljice 50ml Holistic
Jod v obliki Lugolove raztopine je najboljši antibiotik, protivirusno in antiseptično sredstvo vseh časov. – Dr. David Derry. Potreben je za zdrav imunski sistem, saj ima veliko terapevtsko prednost in sicer antibakterijsko, antiparazitsko, antivirusno in antikancerogeno delovanje.
Cena z DDV:
25,00 €
Tekoči D3 vitamin 50ml Viridian
Vitamin D igra ključno vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema, skrbi za primerno raven kalcija v krvi in podpira zdravje kosti in zob. Ker je strah pred sončnimi žarki vedno večji, naše izpostavljanje soncu pa tudi zaradi načina življenja, prekratko, se posledice pomanjkanja vitamina D kažejo kot vedno večje pojavljanje rahitisa.
Cena z DDV:
16,95 €
Naravni vitamin E 30 kapsul Viridian
Naloga vitamina E je tudi v zaščiti naših celic pred oksidativnim stresom, ki velja za enega večjih krivcev v mnogih boleznih sodobnega sveta. Viridian Nutrition ponuja 100% naravni vitamin E, ki se absorbira bolje kot sintetična oblika in ga telo tudi bolje izkoristi.
Cena z DDV:
14,95 €
Krom 200 ug 50 kapsul Terranova
Za vzdrževanje normalne ravni glukoze v krvi. Ima vlogo pri presnovi makrohranil.
Cena z DDV:
13,74 €
Aktiven magnezij 120 kapsul Viridian
Magnezij imenujemo tudi "iskrica življenja", ker je tako pomemben v mnogih procesih in vplivih na različne aspekte zdravja. Magnezij je kofaktor v več kot 300 encimskih reakcijah v telesu in je zato ključnega pomena za številne celične procese, vključno s oksidativno fosforilacijo, glikolizo, DNA transkripcijo in sintezo proteinov.
Cena z DDV:
23,95 €
Multivitamini za otroke 50 kapsul Terranova
Kompleks multivitaminov za otroke.
Cena z DDV:
15,66 €
Organski mineralni kompleks 90 kapsul Viridian
Ekološki mineralni kompleks je naravni vir več kot 80 esencialnih makro mineralov in mineralov v sledovih za dnevno dopolnitev. Aquamin je ekološki mineral, pridobljen iz rdeče alge, nabrane iz obnovljivih virov obale Z Irske. Certificirano ekološko - boljše za planet, boljše za vas.
Cena z DDV:
21,95 €
B12 60 kapsul Viridian
Visoko potencirani B12 1000ug zagotavlja "aktivno" obliko vitamina B12, kot metilkobalamin in adenosilkobalamin.
Cena z DDV:
14,95 €
Lipolife liposomski C vitamin 250 ml
LipoLife C vitamin v obliki liposomov je posebna oblika visoko absorbtivnega vitamina C, ki v našem človeškem organizmu opravlja številne funkcije.
Cena z DDV:
44,30 €
D3 vitamin 1000 v spreju 15 ml Better you
Priročno ustno pršilo, ki zagotavlja odlično oskrbo z vitaminom D in omogoča ohranjanje zdrave ravni tega dragocenega vitamina.
Cena z DDV:
10,95 €
Vitamin B12 v spreju 25 ml Better you
Ustno pršilo z najučinkovitejšo obliko vitamina B12 – metilkobalaminom.
Cena z DDV:
15,95 €
Multivitamin v spreju 25 ml Better you
Ustno pršilo, ki vašemu telesu zagotavlja štirinajst esencialnih hranil.
Cena z DDV:
12,95 €
Ester-C 950mg 30 kapsul Viridian
Zelo učinkovita, visoko absorbcijska patentirana oblika vitamina C. Ester-C je pH nevtralna različica vitamina C, v kateri je vitamin C puferiran, da je bolj nežen do želodca, še posebej, če ga uživamo v večjih količinah. Ester-C se absorbira hitreje in obstane dlje časa kot običajen vitamin C.
Cena z DDV:
14,95 €
D3 vitamin 400 do 3. leta v spreju 15 ml Better you
DLux Infant zagotavlja popoln, priporočeni dnevni odmerek vitamina D3 za dojenčke. Brez dodanih sladil, barvil, arome, konzervansov in drugih snovi.
Cena z DDV:
9,95 €
Multivitamini in minerali 60 kapsul Viridian
Najbolje prodajan Viridian Nutrition izdelek multivitaminov in mineralov!
Cena z DDV:
20,95 €
Ester-C 550 mg 90 kapsul Viridian
Zelo učinkovita, visoko absorbcijska patentirana oblika vitamina C. Ester-C je pH nevtralna različica vitamina C, v kateri je vitamin C puferiran, da je bolj nežen do želodca, še posebej, če ga uživamo v večjih količinah. Ester-C se absorbira hitreje in obstane dlje časa kot običajen vitamin C.
Cena z DDV:
24,96 €
-10%
Multi magnezij 60 kapsul Erbenobili
Multimagnesio prehransko dopolnilo vsebuje magnezij, ki ima vlogo pri sintezi beljakovin, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju ter k ohranjanju zdravih kosti in zdravih zob
Stara cena z DDV:
18,60 €
Akcijska cena z DDV:
16,74 €
Ester-C 950 mg 90 kapsul Viridian
Zelo učinkovita, visoko absorbcijska patentirana oblika vitamina C. Ester-C je pH nevtralna različica vitamina C, v kateri je vitamin C puferiran, da je bolj nežen do želodca, še posebej, če ga uživamo v večjih količinah. Ester-C se absorbira hitreje in obstane dlje časa kot običajen vitamin C.
Cena z DDV:
37,95 €
Beta glukan z C, D in Zn 30 kapsul Viridian
Beta glukan z vitaminom C, D in cinkom, zagotavlja specifično hranilno podporo v priročni kapsuli, za dnevno uživanje. Vsebuje 1,3 -1,6 beta glukana. Vitamina C in D ter cink prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.
Cena z DDV:
25,95 €
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?